• Mi hozzuk a megoldásokat

  A fókuszban nálunk mindig az ügyfél céljai állnak, illeszkedünk partnereink stratégiájához. Az elérhető legkorszerűbb CRM megoldásokat nyújtjuk.
 • A tökéletes ügyfélszolgálatot keresed?

  Stabil, professzionális csapatunk segít, hogy a lehető legjobb kapcsolatot építsd ki ügyfeleiddel. Kitűnő kommunikációval gyors eredményeket hozunk.
 • Csak bevételt hozó marketinget kínálunk

  Hatékony, a teljes marketing stratégiába illeszkedő kampányokat biztosítunk. Ugyanakkor vállaljuk céged komplex marketing folyamatainak kidolgozását is.
 • Hatékony megoldások a B2B szektornak

  Felkutatjuk potenciális ügyfeleidet és összekötünk velük. Ismerd meg komplex eszköztárunkat, amellyel elősegítjük bevételeid növelését.
 • Ismerjük az autóipari igényeket

  Hazai viszonylatban egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk az autóiparban alkalmazható CRM és direkt marketing területén.
A Crome Communication 2010 óta működő CRM és direkt marketing ügynökség, amely a leghatékonyabb megoldásokat nyújtja ezen a területen a hazai piacon.
Ha minket választasz, piacvezető módszereket, stratégiai gondolkodást, és céged igényeihez maximálisan illeszkedő szolgáltatásokat biztosítunk, folyamatosan a legjobb megoldást keresve.

Az ötlettől az eredményig

uzleti-igeny-icon

Válassz üzleti igényeid szerint

Számos terület szakértői vagyunk, a telemarketing kampányok menedzselésétől a vállalati CRM stratégia kialakításáig. Minden szolgáltatásunkkal megismerkedhetsz részletesen.
iparag-icon

Válassz céged profilja szerint

Ügyfeleinknek nyújtott munkánk révén tudjuk, minden iparág más-más megoldásokat igényel a maximális eredményességhez. Tudd meg, a Te cégednek miben tudunk segíteni!
Kérd személyre szabott ajánlatunkat még ma!