• Mi hozzuk a megoldásokat

  Az elérhető legkorszerűbb, hatékony és kreatív CRM megoldásokat nyújtjuk, partnereink céljaira fókuszálva.
 • A tökéletes ügyfélszolgálatot keresed?

  Professzionális ügyfélszolgálati megoldásainkkal minden lehetséges csatornán elérjük és kiszolgáljuk ügyfeleidet. Kitűnő kommunikációval gyors eredményeket hozunk.
 • Hatékony megoldások a B2B szektornak

  Felkutatjuk potenciális ügyfeleidet és összekötünk velük. Ismerd meg komplex eszköztárunkat, amellyel elősegítjük bevételeid növelését.
 • Ismerjük az autóipari igényeket

  Hazai viszonylatban egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk az autóiparban alkalmazható CRM és direkt marketing területén.
 • Dolgozz velünk!

  Stabil és összetartó csapatunkba keressük új kollégáinkat! Nézz körül nyitott pozícióink között és ha úgy érzed, hogy passzolnánk, jelentkezz hozzánk!
A Crome Communication 2010 óta működő CRM és direkt marketing ügynökség, amely a leghatékonyabb megoldásokat nyújtja ezen a területen a hazai piacon.
Ha minket választasz, piacvezető módszereket, stratégiai gondolkodást, és céged igényeihez maximálisan illeszkedő szolgáltatásokat biztosítunk, folyamatosan a legjobb megoldást keresve.

Az ötlettől az eredményig

uzleti-igeny-icon

Válassz üzleti igényeid szerint

Számos terület szakértői vagyunk, a telemarketing kampányok menedzselésétől a vállalati CRM stratégia kialakításáig. Minden szolgáltatásunkkal megismerkedhetsz részletesen.
iparag-icon

Válassz céged profilja szerint

Ügyfeleinknek nyújtott munkánk révén tudjuk, minden iparág más-más megoldásokat igényel a maximális eredményességhez. Tudd meg, a Te cégednek miben tudunk segíteni!
Kérd személyre szabott ajánlatunkat még ma!
Tetszik a cikkünk?
Akkor iratkozz fel, hogy mindig frissen meríthess blogunkból!