Mi a Crome Communicationnél napi szinten dolgozunk személyes adatokkal, illetve foglalkozunk adatvédelmi tanácsadással, ezért különösen elkötelezettek vagyunk a személyes adatok védelme, biztonsága és etikus felhasználása iránt. A személyes adatok feletti önrendelkezést egy nagyon fontos alapjognak tartjuk, és hiszünk abban, hogy mindannyiunknak a személyes adataink kezelésében öntudatosnak, jogainkkal és lehetőségeinkkel kapcsolatban tájékozottnak kell lennünk, hogy megteremtődjön egy olyan környezet, melyben a személyes adatok kezelése a bizalomra és a biztonságra épülhet. Az alábbi tájékoztató is azt szolgálja, hogy világos, közérthető módon informáljon téged arról, hogy milyen esetben, milyen célból, milyen alapon, mennyi ideig kezelhetjük személyes adataidat, illetve milyen módon tudsz rendelkezni a személyes adataid kezeléséről, élni a személyes adataidhoz fűződő jogaiddal.

A tájékoztatót az alábbi fejezetekre bontottuk:

Ki kezeli a személyes adataidat?
Hogyan használjuk fel személyes adataidat?
Kikkel osztjuk meg személyes adataidat?
Hogyan gondoskodunk személyes adataid biztonságáról?
Milyen jogaid vannak?
Hogyan módosul ez a szabályzat, és miképp értesülsz a változásokól?
További információk
Kapcsolatfelvétel

Ki kezeli a személyes adataidat?

Adatkezelő

Az alábbi tájékoztató vonatkozik minden olyan adatkezelésre melyek esetében a Crome Communication Kft. - Székhelye: 1114 Budapest, Bartók Béla út 23, cégjegyzékszám: 01-09-933287 - (A továbbiakban „mi”, „Adatkezelő”, „Crome Communication”), mint adatkezelő jár el a cromecommunication.hu weboldal látógatóira és a Crome Communication Kft. szolgáltatásainak igénybe vevőire, mint érintettekre vonatkozó személyes adatok kezelésekor. Az alábbi tájékoztató vonatkozik minden olyan adatkezelésre melyek esetében a Crome Communication Kft. - Székhelye: 1114 Budapest, Bartók Béla út 23, cégjegyzékszám: 01-09-933287 - (A továbbiakban „mi”, „Adatkezelő”, „Crome Communication”), mint adatkezelő jár el a cromecommunication.hu weboldal látógatóira és a Crome Communication Kft. szolgáltatásainak igénybe vevőire, mint érintettekre vonatkozó személyes adatok kezelésekor.

Adatvédelmi tisztviselő

A Crome Communication Adatvédelmi Tisztviselője és elérhetőségei:
Nagy Tyukos Ádám
@
+36 20 262-1281
Az Adatvédelmi Képviselő (Data Protection Officer, DPO) egy szervezeten belül autonóm státuszban felügyeli az adott szervezet adatkezelési folyamatainak etikusságát, jogszerűségét, illetve rendelkezésére áll minden olyan személynek, akiről az adott szervezet személyes adatokkal bír. Amennyiben bármilyen kérdésed vagy kifogásod van személyes adataid kezelésével kapcsolatban, fordulj hozzá bizalommal.

Hogyan használjuk fel személyes adataidat?

Az alábbiakban találod azokat az információkat, mely személyes adataid kezelésének céljára, módjára, jogalapjára, az adatkezelés időtartamára vonatkoznak. Személyes adataidat többféle célból is kezelhetjük, így az adatkezelés célja szerint csoportosítottuk ezeket az információkat. Természetesen lehet, hogy a rád vonatkozó egyes személyes adatokat különféle célból kezeljük, akár úgy, hogy a más-más adatot más célból kezelünk, akár úgy, hogy ugyanaz az adat több célból is felhasználásra kerül.

Weboldal használat

Az adatkezelés célja: Statisztikai információk gyűjtése a weboldal használatával kapcsolatban abból a célból, hogy megismerjük miként használják a látogatók weboldalunkat, és ezáltal fejlesszük annak tartalmát, illetve funkcióit.

Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mely tartalmainkat részesítik a látogatók előnyben, mely funkciókat igénylik inkább, milyen útvonalat járnak be az oldalon beül, az egyes oldalakon mennyi időt töltenek. Ezen információk felhasználásával egyszerűbben elérhetővé tudjuk tenni a népszerű tartalmakat, javítani tudjuk az oldal funkcionalitását, és olyan tartalmakat és funkciókat hozunk létre, mely által a weboldal hasznosabb és praktikusabb lesz a számodra.

A kezelt adatok köre: IP cím, IP címből következtetett földrajzi hely, egyéb egyedi azonosítók, operációs rendszer típusa és verziója, böngésző típusa és verziója, böngészésre használt eszköz típusa, weboldalra érkezés forrása, böngészési útvonal a weboldalon belüli egyes lapok között, egyes lapokon eltöltött idő, weboldalon belüli egérmozgás, klikkelés, görgetés, egyéb weblapon belüli navigációs információk, böngészési esemény kezdetének, végének időpontja, böngészési esemény időtartama, a weboldal látogatásának sűrűsége egy adott időtartamon belül.

 

Az adatkezelés jogalapja: Jogos érdek és Hozzájárulás Jogos érdekünk azon információk kezelése, mely alapján megismerhető weboldalunk használatának módja, lehetővé téve annak fejlesztését. Az ezzel összefüggésben kezelt adatok jellegét és a kezelés módját tekintve hatásvizsgálat keretében vetettük össze az érintettek jogait és szabadságait a vonatkozó jogos érdekünkkel.

Azon adatok tekintetében, melyek kezelése kapcsán felmerülhet, hogy az érintettet hátrány érheti, mert például az adatok egy adatfeldolgozóhoz kerülnek továbbításra, vagy weboldalakon átívelő monitorozást tesznek lehetővé, az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása, melyet a weboldalra érkezéskor a cookie-kra vonatkozó tájékoztatáson alapulva ad meg.

Részletes cookie tájékoztatónk itt található.

Mint a weboldal látogatója, neked is előny, ha bizonyos információkat gyűjtünk, tárolunk, felhasználunk a látogatással kapcsolatban, melyek csak közvetetten kapcsolódnak hozzád. Ilyen pl. egy olyan azonosító, melyből tudjuk, hogy már jártál oldalunkon, vagy az információ, hogy már feliratkoztál a hírlevelünkre, ezért ezt nem ajánljuk fel újra, hiszen csak zavarnánk vele.

Bizonyos információkat azonban csak abban az esetben, és csak az után kezelünk, ha ahhoz kifejezetten hozzájárulsz, például, ha ezeket olyan rendszerekben elemezzük, melyek feldolgozása nem uniós tagállamban történik, vagy amelyek segítségével egy harmadik fél felhasználói profilt alkothat rólad, vagy további következtetéseket vonhat le, mint például a Google vagy a Facebook.

Az adatkezelés időtartama: Adattípusonként változó, hogy a cél megvalósulásához illeszkedve mennyi ideig tároljuk, kezeljük az adott információt. Az időtartam a weblap látogatásának idejétől egészen az attól számított két évig terjedhet, mely időtartamok a weboldal ismételt látogatásával újra indulnak. Az egyes információkra vonatkozó pontos időtartamok a cookie tájékoztatónkban megtalálhatók. Olyan azonosítókat, melyek csak ahhoz szükségesek, hogy mikor egy weboldal látogatáson belül egyik oldalról a másikra navigálsz, tudjuk, hogy nem új látogató vagy, a weboldal bezárását követően töröljük, míg olyan információkat, mely weboldal használati preferenciákat jelölnek (pl. mely cookie-k használatához járultál hozzá, feliratkoztál-e hírlevélre, vagy milyen nyelven olvasod a weboldalt) hosszabb ideig, hiszen feltételezzük, hogy ezen preferenciáid nem változnak gyakran.

Felhasználói tartalom közzététele

Az adatkezelés célja: A weboldal egyes tartalmaihoz kapcsolódóan kommentelési lehetőség biztosítása, illetve a kommentelő azonosítása.

Blogcikkeinkhez, vagy más tartalomhoz, ahol erre weboldalunk lehetőséget ad kommentet írhatsz, mely publikálásra kerül a weboldalon. IT biztonsági okokból, illetve a visszaélések elkerülésének céljából kezeljük adataidat.

A kezelt adatok köre: Név, email cím, IP cím, a generált felhasználói tartalomban lévő, személyes adatnak minősülő információk.

A megadott név közzétételre kerül, az email cím természetesen nem.

Az adatkezelés jogalapja: Jogos érdek Jogos érdekünkben áll publikálni azon személyek megjegyzéseit, akik igénybe veszik ezen szolgáltatását weboldalunknak, illetve azonosítani azon személyeket, akik tartalmainkhoz megjegyzéseket fűznek. Az ezzel összefüggésben kezelt adatok jellegét és a kezelés módját tekintve hatásvizsgálat keretében vetettük össze az érintettek jogait és szabadságait a vonatkozó jogos érdekünkkel.  
Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelés addig áll fenn, míg a megjegyzéshez kapcsolódó weboldal tartalom nyilvánosan elérhető. Megjegyzéseidet addig tartjuk nyilván, amíg az adott cikk vagy más tartalom is elérhető weboldalunkon.

Kérés teljesítése

Az adatkezelés célja: A cromecommunication.hu weboldal kapcsolatfelvételi űrlapjain, webchat felületén keresztül, telefonon, vagy e-mailben beérkező kérdések megválaszolása, kérések teljesítése, utánkövetése. Ha kéréssel kérdéssel fordulsz hozzánk, tárolnunk kell az adataidat, hogy választ tudjunk adni neked, és ezt követően még érdeklődjünk, az adott válasz megfelelő volt-e.
A kezelt adatok köre: Név, email cím, telefonszám, cégnév, beosztás/munkakör, a küldött üzenetben esetlegesen szereplő további, személyes adatoknak minősülő információk. Azok az adatok, melyeket megadsz a kérésed eljuttatásakor, illetve az abból kiinduló további kommunikáció során
Az adatkezelés jogalapja: Jogos érdek Jogos érdekünk azon információk kezelése, mely alapján megválaszolhatjuk a hozzánk beérkező kéréseket és kérdéseket. Az ezzel összefüggésben kezelt adatok jellegét és a kezelés módját tekintve hatásvizsgálat keretében vetettük össze az érintettek jogait és szabadságait a vonatkozó jogos érdekünkkel. Ezen adatok kezelése mindkettőnknek érdeke, mindketten azt szeretnénk, hogy megválaszoljuk a nekünk címzett kéréseket.
Az adatkezelés időtartama: A kérés / kérdés végleges megválaszolásától számított egy év.  

Szerződés létesítése, teljesítése

Az adatkezelés célja: Szerződések megkötése, szerződéses feladatok teljesítése A szerződés előkészítéséhez, megkötéséhez szükségesek bizonyos kapcsolatfelvételi adatok, illetve a szerződésben foglalt szolgáltatás igénybe vételéhez is szükségesek lehetnek személyes adatok, pl. egyes általunk biztosított számítógépes rendszerekhez történő belépéshez.
A kezelt adatok köre: Név, telefonszám, emailcím, értesítési postacím, cégnév, beosztás/munkakör, a szerződésben foglalt szolgáltatásokhoz kapcsolódó, személyes adatnak minősülő információk, a szerződésben biztosított szolgáltatások igénybe vételéhez kapcsolódó azonosítók.  
Az adatkezelés jogalapja: Szerződés teljesítése, szerződés megkötése Ezen adatok kezelése mindkettőnknek érdeke, mindketten azt szeretnénk, hogy a szerződés megkötésre kerüljön, majd pedig a szerződésbe foglalt feladatokat elvégezhessük.
Az adatkezelés időtartama: A szerződéses viszony megszűnésétől számított 6 év. Amennyiben egy szerződéses viszony véget ér, felmerülhetnek még később garanciális vagy egyéb jogi igények, ez indokolja az ilyen célból kezelt adatok hosszabb tárolását.

Ügyfélkapcsolattartás

Az adatkezelés célja: Ügyfelekkel történő kapcsolattartás biztosítása, az ügyfélkiszolgálás megfelelő minőségének biztosítása. Ha együtt dolgozunk, kommunikálnunk kell, és szükséges, hogy a közöttünk zajló kommunikáció rögzítésre kerüljön, hogy minőségi munkát végezhessünk.
.A kezelt adatok köre: Név, telefonszám, emailcím, egyéb kapcsolattartási információk, beosztás/munkakör, az ügyfélkommunikációban tartalmazott, személyes adatnak minősülő információk. Itt a neveden, munkahelyeden, munkakörödön, és mindenféle elérhetőségeden (beleértve akár az üzleti kommunikációban használt azonnali üzenetküldő rendszerekhez kapcsolódó elérhetőségeidet is) kívül kezeljük a kettőnk közti kommunikációban - pl. email üzenetek, csevegési üzenetek, sms-ek - rögzítésre kerülő személyes információkat is.
Az adatkezelés jogalapja: Jogos érdek Jogos érdekünk azon információk kezelése, mely szükséges ahhoz, hogy az ügyfélkapcsolattartás biztosítva legyen. Az ezzel összefüggésben kezelt adatok jellegét és a kezelés módját tekintve hatásvizsgálat keretében vetettük össze az érintettek jogait és szabadságait a vonatkozó jogos érdekünkkel. Ezen adatok kezelése mindkettőnknek érdeke, mindketten azt szeretnénk, hogy hatékonyan kommunikáljunk, ezáltal együttműködésünk is eredményesebb, hatékonyabb legyen.
Ezen adatok kezelése mindkettőnknek érdeke, mindketten azt szeretnénk, hogy hatékonyan kommunikáljunk, ezáltal együttműködésünk is eredményesebb, hatékonyabb legyen. Amennyiben egy szerződéses viszony véget ér, felmerülhetnek még később garanciális vagy egyéb jogi igények, ez indokolja az ilyen célból kezelt adatok hosszabb tárolását.

Számlázás

Az adatkezelés célja: Számlák kibocsátása, számlázásra vonatkozó számviteli szabályoknak való megfelelés  
A kezelt adatok köre: Név, pozíció, telefonszám, emailcím, értesítési postacím, cégnév, beosztás/munkakör Olyan személyes adatokról van szó, melyek feltüntetésre kerülnek számlán, megrendelőn, teljesítési igazoláson, átvételi elismervényen.
Az adatkezelés jogalapja: Jogi kötelezettség teljesítése A számlák és egyéb, ahhoz kapcsolódó dokumentumok (pl. teljesítési igazolás, átvételi elismervény) tárolását a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény írja elő
Az adatkezelés időtartama: Számlakibocsátástól számított 8 év Ezt az időtartamot is a 2000. évi C. törvény írja elő.

Hírlevél küldés

Az adatkezelés célja: Hírlevelek kiküldése, hírlevelekhez kapcsolódó interakciók alapján a hírlevél szolgáltatás minőségének javítása Ha feliratkozol a céges vagy a blog hírlevelünkre, akkor tároljuk neved és emailcímed, hogy el tudjuk küldeni a hírleveleket, illetve rögzítjük azt is, hogy megnyitod-e a hírlevelet, kattintasz-e abban linkekre, ezen információk alapján készítve el a hírleveleket, azért, hogy hírleveleink relevánsak legyenek számodra.
A kezelt adatok köre: Név, e-mail cím, hírlevél kézbesítési, megnyitási, átkattintási adatok.  
Az adatkezelés jogalapja: Hozzájárulás A hírleveleket csak az arra feliratkozott, a vonatkozó adatkezeléshez hozzájárult személyeknek küldjük ki. Miután feliratkoztál hírlevelünkre, bármikor leiratkozhatsz arról, és ezzel egyben visszavontnak tekintjük ezen adatkezeléshez adott hozzájárulásodat is.
Az adatkezelés időtartama: A küldött hírlevelekre adott reakcióktól számított 1 év, vagy az email cím megszűnéséről érkező visszajelzés. Miután feliratkoztál valamely hírlevelünkre, egészen addig kezeljük adataidat és küldünk hírleveleket, míg nincs egy olyan 1 éves időszak, mikor a küldött hírleveleket meg sem nyitod. Ebből azt a következtetést vonjuk le, hogy hírleveleink nem relevánsak már számodra. Ugyanígy járunk el, ha a hírlevél kézbesítését követően olyan visszejlezést kapunk egy mailservertől, hogy a megadott e-mail cím megszűnt.

Marketing megkeresések

Az adatkezelés célja: A Crome Communication szolgáltatásaival, termékeivel kapcsolatos marketing üzenetek eljuttatása email, telefonos megkeresés, online reklámmegjelenítések, vagy postai küldemények útján. Amennyiben azt gondoljuk, hogy valamely szolgáltatásunk, termékünk vagy általunk generált tartalom érdekes lehet a te, vagy vállalkozásod számára, erről informálunk téged.
A kezelt adatok köre: Név, telefonszám, emailcím, értesítési postacím, cégnév, beosztás/munkakör, weboldal használati adatok, hírlevél interakciós adatok, ügyfélkommunikáció során rögzített információk, marketing tartalmakkal kapcsolatos interakciós adatok, hirdetési rendszer azonosítók és a fentieken alapuló, következtetett információk. Marketing tevékenységeinkhez kezeljük azokat az adatokat, melyekkel be tudunk azonosítani téged, melyek alapján meg tudjuk határozni, hogy mely marketing üzenetünk lehet releváns a számodra, illetve azokat az információkat, melyek azt mutatják meg, hogy a neked eljuttatott üzenet mennyire keltette fel érdeklődésed, milyen interakciót kezdeményeztél azok hatására.

Az adatkezelés jogalapja: Jogos érdek és Hozzájárulás Jogos érdekünk azon üzleti kapcsolattartók marketing célú megkeresése közvetlenül emailben, postai úton, telefonon vagy üzleti közösségi alkalmazáson keresztül olyan ajánlatokkal, információkkal melyek cégük tevékenységi köréből, korábbi velünk folytatott kommunikáció tartalmából, illetve weboldalunk használati adataiból kiindulva relevánsak lehetnek számukra. Az ezzel összefüggésben kezelt adatok jellegét és a kezelés módját tekintve hatásvizsgálat keretében vetettük össze az érintettek jogait és szabadságait a vonatkozó jogos érdekünkkel.

Hozzájáruláshoz kötjük azon marketing tevékenységeket, melyekkel egyedi azonosítás alapján jeleníttetünk meg marketing üzeneteket más weboldalakon harmadik felek hirdetési rendszereit felhasználva, vagy melyeket kialakított profil alapján juttatunk el telefonon, e-mailben vagy postai úton.

Mivel szolgáltatásaink és termékeink üzleti szereplőknek szólnak, ezért azt feltételezzük, hogy ha már kapcsolatba kerültél velünk, és azok alapján amit megtudtunk cégedről, valamely szolgáltatásunk, termékünk, ajánlatunk hasznos lehet számodra, és ezzel kapcsolatban megkeresünk, azt nem fogod rossz néven venni. Ha tévedünk, és jelzed felénk, hogy nem kívánsz megkereséseket kapni, természetesen ennek a kérésednek eleget teszünk, és adataid marketing célú kezelését megszüntetjük.

Hozzájárulásodat kérjük azonban ahhoz, hogy olyan eszközök segítségével, mint pl. a Google Ads vagy a Facebook hirdetési rendszerei kifejezetten neked célzott hirdetéseket jelenítsünk meg más weboldalakon vagy alkalmazásokban, illetve, hogy marketing automatizációs rendszerben a rád vonatkozó információk alapján kialakított felhasználó profilod alapján keressünk meg téged ajánlatokkal, üzenetekkel, bármilyen platformon. Az adott hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod.

Az adatkezelés időtartama: Az eljuttatott marketingüzenetekre adott reakcióktól számított 1 év. Egészen addig kezeljük adataidat, és juttatjuk el neked marketing üzeneteinket, míg nincs egy olyan 1 éves időszak, mikor a marketing megkereséseinkre egyáltalán nem reagálsz. Ebből a szempontból releváns reakció email üzeneteink megnyitása, online hirdetéseinkre kattintás, telefonos megkeresésünk során valamilyen érdeklődés kifejezése, kiküldött postai anyagunk által kiváltott kapcsolatfelvétel a részedről.

Munkaerő toborzás

Az adatkezelés célja: Pozíciók betöltése, potenciális munkavállalói adatbázis kiépítése. Amennyiben a weboldalainkon, vagy általunk adminisztrált közösségi oldalakon (pl. céges Facebook vagy Linkedin profil, postaláda) azért osztasz meg velünk magadról személyes adatokat, mert érdekel munkalehetőség nálunk általánosan, vagy valamely konkrét pozíciót tekintve, ezeket felhasználjuk a munkaerő kiválasztási folymatainkban.
A kezelt adatok köre: Név, telefonszám, emailcím, értesítési postacím, lakcím, egyéb kapcsolatfelvételi információk, képzettségre, ismeretekre, szakmai tapasztalatra, korábbi munkaviszonyokra vonatkozó információk, fizetési igény, egyéb velünk megosztott, személyes adatnak minősülő információk, a kiválasztási folyamat során rögzített további adatok. Kezeljük a kapcsolattartási információidat, azokat az adatokat, melyeket önéletrajzodba foglalsz, illetve a kiválasztási folyamat során a velünk folytatott kommunikációban megosztasz velünk, illetve melyeket mi rögzítünk rólad.

Az adatkezelés jogalapja: Jogos érdek és Hozzájárulás Jogos érdekünk azon adatok kezelése, melyek egy velünk álláskeresési okból kapcsolatba lépő személyre vonatkoznak, és szükségesek számunkra a kiválasztási folyamat elvégzéséhez. Az ezzel összefüggésben kezelt adatok jellegét és a kezelés módját tekintve hatásvizsgálat keretében vetettük össze az érintettek jogait és szabadságait a vonatkozó jogos érdekünkkel.

Hozzájáruláshoz kötött azonban ezen adatok tárolása azt követően, hogy a pozíció, mellyel kapcsolatban az érintett alkalmazása felmerült, betöltésre kerül.

Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a megfelelő jelöltet egy pozícióra, szükség van a kapcsolattartási információkra, a korábbi szakmai tapasztalatra, képzettségekre vonatkozó adatokra, illetve az interjúk, tesztek során keletkező információkra. Ha nem választunk ki téged egy adott pozícióra, ezt követően csak akkor tároljuk tovább adataidat abból a célból, hogy később hasonló pozícióval kapcsolatban felvegyük veled a kapcsolatot, ha ehhez kifejezetten hozzájárulsz.
Az adatkezelés időtartama: A vonatkozó pozíció betöltését követő 3 hónap, illetve külön hozzájárulás esetén a hozzájárulást követő 3 év.  

Jogi igények érvényesítése

Az adatkezelés célja: Felmerülő jogi igények megalapozása, védelme, gyakorlása Amennyiben jogi igény merülhet fel nekünk rád, vagy neked ránk vonatkozóan minden olyan adatot kezelünk mely ezen jogi igények tisztázásához szükséges lehet.
A kezelt adatok köre: Bármilyen olyan információ, mely szükséges lehet a jogi igény megalapozásához, védelméhez, gyakorlásához, olyan mértékben, mely nem korlátozza indokolatlan mértékben az érintett jogait és szabadságait.  
Az adatkezelés jogalapja: Jogos érdek Jogos érdekünkben azon személyes adatok kezelése, mely szükséges felmerülő jogi igényeink megalapozásához, védelméhez, gyakorlásához. Mivel a jogi igény, az ezzel összefüggésben kezelt adatok köre, illetve az érintett jogaira és szabadságaira vonatkozó hatások minden esetben jelentősen különböznek, minden esetben egyedileg vizsgáljuk meg az adatkezelés hatásait.  
Az adatkezelés időtartama: Amíg az adatok kezelése a jogi igény rendezéséhez szükséges, figyelembe véve az esetlegesen kapcsolódó fellebbezési, elévülési időtartamokat is.  

 

Kikkel osztjuk meg személyes adataidat?

Személyes adataidat megosztjuk azon adatfeldolgozó partnereinkkel (alvállalkozók, illetve az általunk adatkezeléshez használt szoftverek szolgáltatói), akik közreműködnek azon célok elérésében, melyekhez adataidat kezeljük:

  • Weboldal használat
    A weboldal fejlesztésében, működtetésében részt vevő IT és tanácsadó partnerek. A weboldalhoz kapcsolódó analitikai, adminisztratív, automatizációs, kommunikációs rendszerek szolgáltatói.
  • Kérések teljesítése
    A weboldal fejlesztésében, működtetésében részt vevő IT és tanácsadó partnerek. A weboldalhoz kapcsolódó analitikai, adminisztratív, automatizációs, kommunikációs rendszerek szolgáltatói.
  • Szerződés létesítése, teljesítése
    Adminisztratív, automatizációs, kommunikációs, számlázási rendszerek szolgáltatói, a szerződés előkészítésben részt vevő jogi tanácsadó partnerek.
  • Ügyfélkapcsolattartás
    A weboldal fejlesztésében, működtetésében részt vevő IT és tanácsadó partnerek. A weboldalhoz kapcsolódó analitikai, adminisztratív, automatizációs, kommunikációs rendszerek szolgáltatói.
  • Számlázás
    Adminisztratív, automatizációs, számlázási rendszerek szolgáltatói, könyvelési szolgáltatást biztosító partnerek.
  • Hírlevél küldés
    A weboldal fejlesztésében, működtetésében részt vevő IT és tanácsadó partnerek, analitikai, adminisztratív, automatizációs, kommunikációs rendszerek szolgáltatói.
  • Marketing megkeresések
    A weboldal fejlesztésében, működtetésében részt vevő IT és tanácsadó partnerek, analitikai, adminisztratív, automatizációs, kommunikációs, hirdetési rendszerek szolgáltatói.
  • Munkaerő toborzás
    A weboldal fejlesztésében, működtetésében részt vevő IT és tanácsadó partnerek, analitikai, adminisztratív, automatizációs, kommunikációs rendszerek szolgáltatói. A kiválasztási folyamatba bevont HR partnerek.
  • Jogi igények érvényesítése
    A weboldal fejlesztésében, működtetésében részt vevő IT partnerek, analitikai, adminisztratív, automatizációs, kommunikációs rendszerek szolgáltatói. Jogi tanácsadó partnerek.

A fenti partnerekkel és szolgáltatókkal csak azon személyes adataidat és olyan mértékben osztjuk meg, ami feltétlenül szükséges az adott adatkezelés céljának eléréséhez.

Amennyiben arról szeretnél információt, hogy pontosan kikkel osztjuk meg személyes adataidat, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan gondoskodunk személyes adataid biztonságáról?

Adatkezelési folyamatainkat úgy alakítottuk ki és olyan hardveres és szoftveres eszközöket alkalmazunk, hogy az adatvédelmi elveknek megfelelő legyen a személyes adatok kezelése, biztosítva legyenek a érintettek adatkezelésre vonatkozó jogai, és a tudomány, valamint a technológia állása szerint, lehetőségeinkhez mérten minimális legyen az adatkezelési incidensek kockázata. Ezt többek között az alábbi eszközökkel érjük el:

  • Csakis azon munkatársaink és adatfeldolgozóink férnek hozzá személyes adataidhoz, akik számára a hozzáférés feltétlenül szükséges az adott adatkezelési cél megvalósulásához. A személyes adataidon végzett bármilyen módosítás, felhasználás naplózott és visszakövethető.
  • Ahol az adatkezelés jellege megengedi, személyes adataid titkosított vagy álnevesített formában történik.
  • Az adatok tárolására szolgáló informatikai rendszereink megfelelő védelmi eszközökkel ellátottak, és az alkalmazott biztonsági rendszerek és eszközök rendszeresen auditálás alá esnek, és folyamatosan a biztonságtechnikai, jogi környezet változásaihoz igazodva fejlesztésre kerülnek.
  • A személyes adatok kezelésébe bevont adatfeldolgozók esetében rendszeres audit keretében győződünk meg arról, hogy a jogszabályi kötelezettségeknek és saját elvárásainknak megfelelően járnak-e az adatok kezelése során.

Milyen jogaid vannak?

  • Jogod van információt kérni a rád vonatkozó adatok kezeléséről, hozzáférni ezekhez az információkhoz. Ebbe beletartozik az, hogy milyen adatokat kezelünk rólad, milyen célból, milyen jogalapon, milyen tervezett időtartamig. Beletartozik továbbá, hogy kikkel kerültek megosztásra személyes adataid, továbbításra kerültek-e a GDPR értelmében harmadik országnak számító országba, milyen módon élhetsz panasszal, jogorvoslati lehetőséggel adataid kezelésével kapcsolatban. Mindezeket az információkat jogod van tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva megkapni írásban vagy azzal egyenértékű elektronikus formában.
  • Jogod van kérni személyes adataid helyesbítését.
  • Jogod van kérni azon személyes adataid törlését melyeket hozzájárulásod alapján kezelünk (feltéve, hogy a törlendő adat kezelésének nincs más jogalapja), illetve melyekre egy adatkezelés céljához már nincs szükség, vagy melyek kezelése kizárólag marketing célból történik.
  • Jogod van kérni személyes adataid kezelésének korlátozását, legyen az az az adataid tárolása, továbbítása, felhasználása, törlése.
  • Jogod van megkapni az általad rendelkezésünkre bocsátott adataidat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban, és azt másik adatkezelő részére átadni.
  • Jogod van tiltakozni személes adataid kezelése ellen, amennyiben az adatkezelés jogalapja a mi vagy egy harmadik fél jogos érdeke, vagy amennyiben az adatkezelés marketing célból történik.
  • Jogod van bármikor részben vagy egészében visszavonni a korábbad személyes adataid kezelésére vontakozó hozzájárulásodat.
    Amennyiben élni kívánsz a fenti jogaiddal, az oldal alján található űrlapot kitöltve, vagy a @ email címre írva veheted fel velünk a kapcsolatot.
  • Jogod van panasszal élni személyes adataid kezelésével kapcsolatban az illetékes felügyeleti hatóságnál:
    Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
    1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
    +36 1 391-1400
    @

Hogyan módosul ez a szabályzat, és miképp értesülsz a változásokól?

Időről időre frissítjük ezt a tájékoztatót, igazodva az adatkezeléseinkben, a jogi szabályozásban történő, vagy egyéb változásokhoz. Amennyiben a tájékoztatóban foglalt információkban, adatkezelésekben jelentős változás történne, erről email-en, vagy a weboldalon értesítünk téged.

Kapcsolatfelvétel

0 / 5000
* kötelező kitölteni