Üzemeltető

A cromecommuniacation.hu és cromecom.hu weboldalak (Továbbiakban együttesen “Weboldal”) kizárólagos Üzemeltetője a Crome Communication Kft. (Továbbiakban “Üzemeltető”)

Teljes név: CROME Communication Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1095 - Budapest, Máriássy u. 7.
Cégjegyzékszám: 01-09-933287
Adószám: 12413447243

Szerzői jogok

A cromecommunication.hu weboldal és annak teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, az oldal és annak minden tartalma a Crome Communication Kft. kizárólagos tulajdonát képezi. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, illetve az Üzemeltető fenntartja a jogát a szerzői jogok megsértéséből eredő kárának megtérítésére.

Felhasználási feltételek

Az Üzemeltető az alábbi feltételek mellett járul hozzá a weboldalon található blog bejegyzéseinek felhasználásához:

A blogbejegyzéseket bárki jogosult többszörözni, terjeszteni, nyilvánossághoz közvetíteni tartalom átvételével, vagy a tartalomra mutató link megosztásával, amennyiben minden esetben feltünteti a tartalom szerzőjét, valamint a tartalom forrásaként minden esetben megjelöli a Weboldalt, és a megosztott, hivatkozott tartalmat nem módosítja, szerkeszti, vagy dolgozza át.

A tartalmak bármilyen átdolgozása (pl. szerkezeti átalakítás, szövegek bármilyen megváltoztatása, törlése, tömörítése) csak az Üzemeltető előzetes, kifejezett engedélyével lehetséges.

Az engedély csak a blogon közzétett bejegyzések részeinek felhasználására vonatkozik, az egész blogra, vagy annak teljes tartalmi egységeire, teljes bejegyzéseire nem vonatkozik, tartalmak egészének vagy jelentős részének tükrözése engedély nélküli felhasználásnak minősül.

Szintén nem vonatkozik ez az engedély a blog tartalmának közvetlen üzletszerzési, jövedelemszerzési, jövedelem fokozási célból történő felhasználására, ez csak az Üzemeltető előzetes, kifejezett engedélyével lehetséges. A felhasználás tekintetében egyebekben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) rendelkezései megfelelően irányadók.

Az üzemeltető a blogbejegyzésekhez hozzászólási lehetőséget biztosít. A hozzászólások Weboldalon történő megjelenítése előzetes moderálást követően kerül nyilvánosságra hozatalra. Az Üzemeltető az alábbi elvek alapján megtagadhatja az egyes hozzászólások megjelenítését:

Az Üzemeltető előzetes értesítés, indoklás nélkül megtagadhatja az alábbi hozzászólások publikálását:

  • Jogsértő (amennyiben a hozzászólás a hatályos magyar vagy uniós jogszabályba ütközik, jogsértésre hív fel, vagy arra való szándékot fejez ki) hozzászólások
  • Agresszív, sértő, fenyegető, diszkriminatív tartalmú hozzászólások
  • Az Üzemeltető vagy a tartalom szerzőjének, vagy harmadik félnek a jó hírnevéhez fűződő jogát sértő hozzászólások
  • A jó ízlést sértő, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkeket tartalmazó hozzászólások
  • Az adott bejegyzéshez témájában nem kapcsolódó hozzászólások
  • Közvetlen üzletszerzési célú hozzászólások
  • Politikai álláspontot megfogalmazó hozzászólások
  • Ismétlődő tartalmú hozzászólások

A hozzászólásokhoz kapcsolódó személyes adatok kezelésére vonatkozó információk az adatkezelési tájékoztatónkban találhatók meg.

Felelősség korlátozása

Az Üzemeltető minden ésszerű eszközzel törekszik a Weboldalon található információk pontosságára, napra készen tartására, megbízhatóságára, azonban ennek ellenére előfordulhat, hogy a Weboldalon téves, elavult vagy pontatlan információk szerepelnek. Ebből kakadóan az Üzemeltető a Weboldalon található információk felhasználásából eredő károk, veszteségek, vagy egyéb hátrányok tekintetében semmilyen felelősséget nem vállal. A weboldalon harmadik felek weboldalaira mutató hivatkozások találhatóak, ezen weboldalak meglátogatása a linken keresztül a felhasználók saját felelősségére történik, ezen harmadik félhez tartozó weboldalakon szereplő, ott megjelenített, vagy onnan elérhető tartalmakért, és a meglátogatásukból eredő következményekért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Feltételek módosítása

Üzemeltető fenntartja jogát ezen nyilatkozat nyilatkozatot és az abban foglalt feltételek időről időre történő megváltoztatásához, igazodva az Üzemeltető üzleti céljaihoz, a jogi szabályozásban történő, vagy egyéb változásokhoz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben a fenti jogi nyilatkozathoz kacsolódóan bármilyen kérése vagy kérdése van hozzánk.

Crome Communication Kft.
2018. augusztus 13.