Valóban együtt, csapatként dolgozunk, mert a Crome nem multi: Mindannyian egy helyen dolgozunk, ismerjük egymást, és mindenki ajtaja nyitva áll mindenki előtt. Nem egy fogaskerék leszel egy gépezetben, melynek a határait sem látni, hanem az egyik leszel közülünk, és pontosan tudni fogod, kiket takar az, mikor azt mondjuk, vagy azt mondod: "Mi".

Mindig tudni fogod, hogy mi mit várunk tőled és hogy te mit várhatsz tőlünk, mert tudjuk, hogy egyértelmű, biztos és kiszámítható keretek kellenek ahhoz, hogy hosszú távon is jól, hatékonyan és örömmel dolgozz velünk. De unatkozni sem fogsz, mert ezek között a biztos és kiszámítható keretek között majd fokozatosan változni fognak a feladataid, a módszerek, amikkel megoldod ezeket és az eszközök, amiket használsz a megoldásukra. Mert fejlődni és változni fogsz, ugyanúgy, mint az ügyfélkommunikáció szakterülete, amivel foglalkozunk.

Arra fogunk ösztönözni, hogy kérdezz, ha valamiben nem vagy biztos, hogy szólj, ha úgy látod, valamit csinálhatnánk jobban, és hogy legyél nyitott arra, ha valaki téged kérdez, vagy azt mondja, valamit csinálhatnál jobban, bárki is legyen az.

Ha szeretnél ilyen módon velünk dolgozni, és úgy érzed, hogy a fenti pozíciók valamelyikében ezt meg is tudnád tenni, akkor jelentkezz arra a munkakörre, és keresni fogunk.