BMW Hungary Kft.

Magyar Éremkibocsátó Kft.

ASSA ABLOY Hungary

Kovács Zsanett
Kovács Zsanett
Digital Marketing & CRM Manager
BMW Hungary Kft.

A Crome Communication 2010 óta menedzseli CRM rendszerünket, és működtetik Ügyfélkapcsolati Központunkat. Segítségükkel az ügyfélszolgálat folyamatosan stabilan és magas színvonalon működik, ezáltal nekünk időt és energiát takarítanak meg. Professzionalizmusuk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a BMW márka által megkívánt prémium élményben részesüljenek az ügyfélkapcsolat területén is.

Király András
Király András
Head of Marketing
Magyar Éremkibocsátó Kft.

2011 óta biztosítanak számunkra magas színvonalú Lettershop szolgáltatást. Emellett rendszeresen támaszkodunk a Crome Communication-re adatbázis-karbantartásban és direkt marketing anyagaink nyomdai gyártásaiban is. Velük dolgozunk, ha kiváló minőségű, jó ár-érték arányú megoldásra van szükségünk, mert egyszerre precízek és rugalmasak.

Kónya Tibor
Kónya Tibor
Ügyvezető
ASSA ABLOY Hungary

2018 elejétől dolgozunk a Crome-al. A teljes marketing tevékenységünket kézben tartják a weboldal tartalom menedzsmenttől az email marketingen át a keresőmarketing kampánytervezésig. Nagy segítséget jelent, hogy proaktívan, kellő önállóssággal végzik feladataikat, a stratégia meghatározásától a kivitelezésig. Jó döntés volt őket választani, marketing folyamataink biztos kezekben vannak.

Köszönjük ügyfeleinknek, hogy bizalmat szavaztak nekünk, és ezáltal olyan projekteken dolgozhattunk és dolgozhatunk, amelyek a hazai piacon szakmailag a legmagasabb szintet képviselik.
ajánlatot kérek